coaching/care

individuele les 

taichi/ qigong/ yoga

oefeningen op maat

gericht advies

individuele lessen

Alle lessen die we aanbieden in het reguliere lesprogramma kun je ook individueel boeken. Hoewel het een behoorlijke investering lijkt is het wellicht net wat je nodig hebt. Drie kwartier aandacht voor jou zodat je je lichaam nog beter leert kennen, een op maat gemaakte Yoga Nidra meditatie hebt om lekker in te slapen ’s avonds of ontdekken hoe oefeningen aangepast kunnen worden zodat jij meewerkt met je lijf in plaats van jezelf te ver uit balans slingert in de investering meer dan waard.

Zowel Mark als Xandra bieden individuele lessen aan.
Stuur een mailtje bij interesse.
Prijs: 55 euro per 45 min

oliemassages

ontspanning

blokkades verwijderen

gezondheid bevorderen

tibetaanse geneeskunst

Kum Nye-massage

Kum Nye helpt je spanning in het lichaam los te maken. Dit verbetert de bloedcirculatie en versterkt metabolische processen, waardoor vitale voedingstoffen en hormonen beter verspreid kunnen worden en afvalstoffen het lichaam makkelijker verlaten. Met als resultaat: je voelt je lekker in je vel, kalm, krachtig en helder. Deze massagevorm is afkomstig uit de traditionele lijn van Tibetaanse geneeskunst. Kum verwijst naar het ’toepassen’ of het insmeren van het lichaam met olie. Nye betekent kneden waarbij de spieren, pezen en bepaalde punten gemasseerd of gestretcht worden.

Een korte massage van handen, voeten, hoofd en rug duurt gemiddeld 45 minuten. Voor een optimaal resultaat is het goed om anderhalf uur voor de massage niets te eten.  

Xandra zoekt proefpersonen in verband met het volgen van deze opleiding.
Stuur een mailtje bij interesse én tijd (op maandag of dinsdag.